Sponsoren & Fondsen

Hoewel de overheid initiatieven voor de bouw van dit soort kleinschalige woonvormen omarmt, stelt zij hiervoor onvoldoende financiële middelen ter beschikking. Zo bestaan voor de bouwkosten en inrichting van de gezamenlijke ruimten geen reguliere financieringsbronnen. Voor de financiering van de bouwkosten en de inrichting van de gemeenschappelijke ruimten komt de stichting nog een aanzienlijk bedrag te kort. Wij van Stichting Stampershuis doen daarom een dringend beroep op u en hopen van harte dat u bereid bent het Stampershuis te ondersteunen.

Dit kan door onze stichting korting te verlenen, op de bij uw onderneming aangevraagde leveringen en/of werkzaamheden, maar ook door het storten van een financiële bijdrage op rekening 160.175.232 (Rabobank Oud Gastel) t.n.v. Stichting Wooniniatief Het Stampershuis, te Stampersgat.

Natuurlijk is de stichting graag bereid een tegenprestatie te leveren. Zo zal uw bedrijf of naam als sponsor worden vermeld in publicaties rondom dit project en zullen wij u met regelmaat op de hoogte houden. U naam en logo zullen ook plaatsnemen op deze website.

Uw hulp draagt niet alleen bij aan de realisatie van dit project, maar ook aan het zelfstandig volwaardig en in vrijheid kunnen wonen en leven van zes mensen met een verstandelijke beperking in het hart van de gemeenschap! Namens alle bewoners van Het Stampershuis en ons zorgondernemers: HARTELIJK BEDANKT!